Hírek

Edzések

Herman Otto Általános Iskola

Budaörs,Ifjúság utca 6
3. emelet
Kedd18.00 - 19.30
Csütörtök18.00 - 19.30

Részletek

2023 SZEP 12

Bemutató és tagfelvétel

Bemutatót és tagfelvételt hiretünk minden kedves érdeklődő számára. Az életkorod nem akadály, itt a helyed, gyere el.



2022 AUG 13

Sikeres mestervizsga

Klubbunk instruktora Kapitány András a kecskeméti nemzetközi Wing Tsun táborban sikeresen 5. mesterfokra vizsgázott.



2021 SZEP 25

Sikeres mestervizsga.

Klubbunk helyettes oktatója, Pofonka-Oláh Gábor sikeres 1.technikusi mester vizsgát tett, a Magyar Wing Tsun Egyesület budapesti szemináriumán. Ezúton is gratulálunk.



2019 MAR 30

Sikeres mestervizsgák

A tavaszi budapesti megyei szemináriumon si-fu Máday Norbert 9. nagymester a Wing Tsun leghaladottabb technikáit oktatta. A szeminárium végén a diákok és a mesterek is vizsgát tettek le, köztük Kapitány András iskolánk vezetetője 4. mesterfokozatra vizsgázott.



2019 JAN 8

Újévi ajándékunk: Első hónap ingyenes

Ha új év, akkor új fogadalmak. Itt a lehetőség, próbáld ki magad, és hogy a döntésed segitsük, az első hónap most ingyenes.

A részvételi szándékod a facebook oldalon tedd meg.





2017 AUG 14

Sikeres mestervizsgák

p>Idén ismét megrendezésre került Kecskeméten a nemzetközi edzőtábor, ahol külföldi és magyar mesterek, oktatók és diákok közösen gyakoroltak. A résztvevők (6-82 évig) sifu Máday Norbert nagymestertől elméleti és szakmai továbbképzésben részesültek. A tábor mestervizsgákkal zárult, ahol Szabó Csaba 6. mesterfokú instruktor, klubvezető oktató diákjai is vizsgáztak. Ezúton is gratulálunk nekik.

A fényképen balról jobbra:

Kapitány András 3. mesterfok, Szepesi Szabolcs 2. mesterfok, Szepesi Balázs 2. mesterfok, Szabó Csaba 6. mesterfok, sifu Máday Norbert nagymester (9. mesterfok), Szőllős Judit, Csernák Dániel 2. mesterfok, Papp Beatrix 3. mesterfok, Borbás Bálint 3. mesterfok.



2017 JAN 6

Újévi ajándékunk: Első hónap ingyenes

Ha új év, akkor új fogadalmak. Itt a lehetőség, próbáld ki magad, és hogy a döntésed segitsük, az első hónap most ingyenes.

A részvétel regisztrációhoz kötött



2016 SZEP 6

Ingyenes önvédelmi tanfolyam

1 hónapos ingyenes Önvédelmi tanfolyamot inditottunk. A tanfolyam alatt az résztvevők megismerkedhetnek a Wing Tsun kung fu önvédelmi technikáinak egy részével, és részt vehetnek klubbunk edzéséin.

Csatlakozz Te is!





2016 MAJ 13

A Budaörsi Televizióban szerepeltünk

A Budaörsi Városi Televizióban szerepeltünk



2016 MAJ 10

Wing Tsun Tavaszi Napok

A Wing Tsun tavaszi napok szemináriumon a klub tagjai a Wing Tsun kung-fu legmagasabb szintű technikáival- fabábú, katonai eszközös közelharc, és a földharc technikáival ismerkedhettek meg. A képen Máday nagymesterrel.



2016 MAJ 1

1 hónapos ingyenes tanfolyam

Egy hónapos ingyenes tanfolyamot tartunk minden kedves érdeklődőnek. Még nem késő csatlakozni. Folyamatos felvétel junius 1-ig.



2015 NOV 14

Sikeres tanulói vizsgák

A Budapesti szemináriumon, a sikeres tanulói vizsgák után készült a fotó, Máday Norbert 9. fokozatú nagymesterrel. A vizsgákhoz gratulálunk



2015 SZEP 15

A délutáni edzés előtt

A délutáni edzés előtt készült a fotó. Nagyon jó csapat jött össze, gyerekek, hölgyek, urak.



2015 SZEP 3

Bemutató edzés

Megtartottuk az első edzést. A következő bemutató edzés október 6-án lesz. Várjuk szeretettel.



2015 AUG 31

Riport a Budaörsi Városi Televizióban

A budaörsi klub megnyitásának alkalmából a Budaörsi Városi Televizióban riport készitett velünk.

Ezúton is köszönjük Szabó László (4.mesterfok), Hadik Barkóczy Zalán, és Sapszon Péter közremüködését.



2015 APR 11

Sikeres mestervizsgák

A XII kerületi klub diákjai közült többen részt vettek a 2015. évi Si Jo Leung Ting szemináriumon. A szeminárium végén mestervizsgák voltak, ahol Szilágyi Szabolcs 3. mesterfokra, Kapitány András 2. mesterfokra vizsgázott.



2015 APR 7

Dr. Simicskó István köszöntő levele

Dr. Simicskó István Sportért és Ifjúságért felelős államtitkár köszöntő levele.



2015 APR 3

Sihan Furkó Kálmán gratulációja

Sihan Furkó Kálmán gratulációja, Máday Norbert 9. fokozatú Wing Tsun nagymesternek, aki 30 éve oktatja a Wing Tsun Kung Fu-t Kelet-Európában (E.E.W.T.O.).



2015 MAR 31

Köszöntő - Dr. Polyák József 9. DAN karate mester

Sifu Máday Norbertet még tizenhét éves kora óta ismerem, az akkor még rendkívül fiatal, a harcművészetekért rajongó fiatalember a szemem láttára nőtt fel és vált az egész világon elismert szakértővé! Az elmúlt évtizedekben a munkám révén a világ számos pontján járva tapasztaltam, hogy Máday Norbert nevét a legnagyobb elismeréssel említik szakmai körökben. Ez nem csupán Európában van így, hanem a tengerentúlon, és ami a legfontosabb a kung fu hazájában, Kínában is! Számomra nagyon fontosak az alapvető emberi értékek, életem során mindig olyan emberek barátságát kerestem, akik hozzá hasonlóan mindenekelőtt emberként bizonyítanak választott szakmájuktól, származásuktól, vagy akár a társadalomban betöltött szerepüktől, pozíciójuktól függetlenül. Norbi- és itt engedjék meg, hogy így nevezzem őt, ahogy mindig is szólítom- nagymesterré válásának útján mindvégig megmaradt annak az érdeklődő, tisztaszívű tanítványnak, mint amilyennek első találkozásunkkor megismertem! Becsületes, nyílt, egyenes, szókimondó ember, k i a vállalt útján úgy ment végig, hogy soha nem feledte honnan indult, az esetleges kudarcok sosem tántorították el. A sikerek, a kétségtelen eredmények pedig nem változtatták meg! Tisztelem, mert becsületes, mert amit tanít, a Wing Tsun kung fut a legmagasabb szinten műveli! Ugyanakkor az elmúlt harminc év alatt felhalmozódott tudást át is tudja adni tanítványainak, mindvégig a klasszikus harcművész értékekhez való ragaszkodással! Talán ez az egyik legfontosabb dolog, hiszen a mestert a tanítványai teszik mesterré! Örülök a barátságának és hogy szakmailag is közel állunk egymáshoz! Szeretem, mintha a saját gyermekem lenne! Tiszta szívből gratulálok az elmúlt harminc évhez és minden jót az elkövetkezőkhöz!

OSU!

Dr. Polyák József 9.DAN karate mester



2014 SZEP 11

Nemzetközi Wing Tsun tábor

Megrendezésre került Kecskeméten a nemzetközi Wing-Tsun tábor, ahol a diákok chi-sau technikákat tanultak. A 2014-es Kecskeméti nemzetközi edzőtáborban Máday Norbert 9. fokozatú nagymesterrel.



2013 OKT 27

Wing Tsun Gála Pécs

Jubileumi Wing Tsun Gála kerül megrendezésre 2013. október 27 15.00 -tól Pécsen a Zsolnay Kulturális negyedben. Mindenkit szerettel várunk.

wing tsun gala



2012 OKT 27

Si-Fu Máday Norbert 9. nagymesterfokot kapott

Si-Jo Leung Ting többnapos magyarországi szemináriumot tartott. A szemináriumot két nagy bejelentés zárta, ami nemcsak magyar, de nemzetközi viszonylatban is nagy horderejű: Si-Fu Máday Norbert 9. nagymesterfokozatra M.O.A., Si-hing Széll Gábor pedig 7. mesterfokozatra lépett. A mestereknek szívből gratulálunk az elért eredményhez, kimagasló teljesítményhez!



"A Kung-fu maga az élet. Az élet maga a Kung-fu."